(FOTO) BESPLATAN IZLET: Irena Vujović ispratila penzionere na Taru

Autor: savskivenac.rs

Vesti

11.12.2019

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još sto penzionera sa Savkog venca jutros je u organizaciji opštine otišlo na besplatan dvodnevni izlet na Taru, a ispratila ih je predsednica Irena Vujović.

RepublikaFoto: savskivenac.rs

Poželevši seniorima srećan put i lep provod na jednoj od najlepših planina Srbije, predsednica je poručila da briga o najstarijim sugrađanima ostaje jedan od prioriteta opštine Savski venac i najavila nastavak organizovanja besplatnih izleta, kao i brojnih drugih besplatnih programa za najstarije u narednom periodu.

-Izleti su najpopularniji od svih besplatnih programa koje organizujemo. Osim Tare, naši najstariji sugrađani obilazili su i Vrnjačku Banju, Zlatibor, Avalu, Kosmaj, zatim manastire Kaona, Pokajnica i Koporin- navela je Vujović i dodala da će se dvodnevni izleti na Taru koji su počeli u novembru, nastaviti do Nove godine i da je još malo mesta ostalo, stoga je pozvala penzionere sa Savskog venca da se što pre prijave.

Prijave za izlete se vrše radnim danima od 8 do 15 časova na broj telefona 011/2061-800 i na imejl: besplatno@savskivenac.rs.

Foto: savskivenac.rs

Za penzionere na izletu je obezbeđen hotelski smeštaj i hrana, kao i lekarska ekipa u pratnji.

Na Tari ih očekuje bogat sadržaj i brojne aktivnosti, a u povratku će obići i manastir Rača i memorijalni spomen- kompleks Kadinjača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading