Komunalno opremanje u Staroj Pazovi: Novi parkinzi smanjili gužvu

Autor: Republika

Vesti

10.12.2019

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednoj od najfrekventnijih ulica u Staroj Pazovi urađena su nova parking mesta kako bi se smanjile gužve prilikom dovođenja dece u vrtić. Ove godine uređeno je ukupno 31 parking mesto. Najpre 14, a nedavno još 17 ispred staropazovačkog vrtića i Doma zdravlja.

RepublikaFoto: Promo foto/Pazovačka revija

Dragoslav Bonđi, MZ Stara Pazova

- Ovim će problem sa parkiranjem u ulici Vladimira Hurbana u Staroj Pazovi napokon biti rešen. Takođe, apelovaćemo i na zaposlene u Domu zdravlja i vrtiću da ne parkiraju na ovim mestima, kako bi bilo više prostora za roditelje koji dovoze decu i pacijente koji dolaze u Dom zdravlja. Za zaposlene postoje predviđena mesta za parkiranje – kaže Dragoslav Bonđi iz MZ Stara Pazova.

Uređenje parking prostora, kao i prilazne staze Doma zdravlja, finansirala je opština Stara Pazova, a vrednost radova iznosi nešto više od dva miliona dinara. U staropazovačkoj JKP “Čistoća” ističu da se korišćenje ovih parking mesta neće naplaćivati.

RepublikaFoto: Promo foto/Pazovačka revija

Parking ispred vrtića “Poletarac”

- U prepodnevnim satima u ulici Vladimira Hurbana u Staroj Pazovi u kojoj se nalaze vrtić i dom zdravlja gotovo je nemoguće parkirati automobil, te je nedovoljan broj parking mesta pravio poteškoće pacijentima i roditeljima koji dovoze decu u vrtić. Sada je situacija daleko bolja – dodao je director “Čistoće” Jovica Gagrica.

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE GRADA STARA PAZOVA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading