Hitna pomoć u Smederevu dobila defibrilator

Autor:

Vesti

09.12.2019

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Smederevo je preko Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Smedereva obezbedio mobilni aparat defibrilator, čija vrednost iznosi oko 600.000 dinara

RepublikaFoto: youtube.com/Televizija Smederevo
Hitna pomić u Smederevu

Ovaj aparat namenjen je Hitnoj pomoći u slučajevima saobraćajnih nezgoda kako bi se pružila pomoć nastradalima. Shvatajući značaj efikasne hitne pomoći za smanjivanje najtežih posledica saobraćajnih nezgoda, zajedno sa ovim, u proteklih nekoliko godina donirano je ukupno pet mobilnih aparata i to dva defibrilatora, dva EKG aparata i jedan aspirator.

Krajem novembra su u prostorijama Hitne pomoći Doma zdravlja u Smederevu u prisustvu direktorke Svetlane Mihić Jovanović i načelnice dr. Jasmine Maksimović, aparat uručili Jasmina Vojinović, član Gradskog veća grada Smedereva, resorno zadužena za lokalni-ekonomski razvoj, infrastrukturu i MZ i Branislav Drobnjaković, član Gradskog veća grada Smedereva, resorno zadužen za saobraćaj i bezbednost. Očigledno je da je ova gradska opština svesna koliko je značajan svaki ljudski život i čini sve kako bi se građani spasli u kritičnim situacijama.

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE GRADA SMEDEREVA

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading