I MACA DISKRECIJA BI SE POSTIDELA RTS

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna smena urednika na javnom servisu! RTS bi morao da se izvini građanima Srbije i kazni onoga ko je odobrio da se bahanalije iz predstave "Olimp" nađu na kanalu državne televizije i da se emituju usred bela dana.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Detalj sa predstave

Sagovornici Srpskog telegrafa, kao i milionski auditorijum, u šoku su od scena lizanja dupeta, vitlanja penisima, dodirivanja vagina i simulacije silovanja. Smatraju da tome nije mesto na RTS i da ne plaćaju TV pretplatu da bi gledali gadosti.

- Kao javni servis, RTS bi morao da povede računa o tome šta prikazuje i kad. Neke stvari na javnom servisu nisu dopuštene i morale bi da se cenzurišu, ali jesu na komercijalnim televizijama. Ipak je to nešto što finanisiraju svi građani i što treba da edukuje našu decu - kaže bivši potpredsednik Skupštine Igor Bečić.

Građani traže izvinjenje i smenu onoga ko je odobrio da se bahanalije iz predstave nađu na malim ekranima

PREVRŠILO SVAKU MERU

Lider radikala Vojislav Šešelj priznaje da nije gledao predstavu, ali je sablaznut onim što je pročitao o njoj.

- Nisam gledao predstavu, ali ono što sam video u novinama je užasno. Razumem šta je sloboda pozorišta, ali ovo je prevršilo svaku meru i u Bitefu bi ipak trebalo da postoji bolja selekcija sadržaja, a o potezu javnog servisa da tako nešto prikazuje da i ne govorim. Predstava nema nikakvu radnju, nema poruku, a za gledanje je zaista užasavajuće - kategoričan je Šešelj.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Neprimereno

MOJ STAV

Svetislav Goncić Bule, glumac

Ovde je glavno pitanje da li gledamo stilizaciju onoga što živimo ili gledamo neposredne fiziološke činove. Za mene lično odgovor je ovo prvo i Jan Faber je bez sumnje veliki svetski umetnik. Takođe, više me zanima refleksija koju na društvo ima predstava koja traje 24 sata od njenog sadržaja.

LICEMERJE

Za gej-aktivistu Predraga Azdejkovića, s druge strane, licemerno je to da se trljanje grudi i vagine u ovom slučaju smatra umetnošću, dok se isto to u rijaliti-programima smatra vulgarnim i najoštrije osuđuje.

- Ono što me iritira jeste licemerje onih koji će za penise u erekciji, gole grudi, lizanje guza, fisting, cvetne vagine reći da je umetnost i da to država treba da finansijski pomogne da se prikaže u Beogradu, a zgražavati se što Maca Diskrecija trlja grudi poklopcima od tegli?! Žao mi je, ali Maca Diskrecija i njeni drugari iz rijalitija su mala maca za "Olimp", koji je prikazan na Bitefu sa sve direktnim prenosom na RTS3, samo što su se nadobudni intelektualci dogovorili da je "Olimp" umetnost, a Maca vulgarna uličarka - zaključuje Azdejković.

RepublikaFoto: instagram.com/macadiskrecija91
Realno, puritanka: Maca Diskrecija

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading