KAKAV NONSENS! "Centar za prava deteta" traži ukidanje kazne doživotnog zatvora za ubice dece!

Autor: Republika

Vesti

04.12.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pa, da li je moguće?! Nevladina organizacija Centar za prava deteta jedan je od potpisnika žalbe koja je upućena Ustavnom sudu i kojom se traži ukidanje kazne doživotnog zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta za ubice dece!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Igor Jurić

Naime, grupa NVO organizacija, među kojima su i Beogradski centrar za ljudska prava, Komitet pravnika za ljudska prava, ali i pomenuti Centar za prava deteta podneli su žalbu za zahtevom da se preispitaju odredbe Krivičnog zakona kojima se zabranjuje uslovni otpust za najmonstruoznije ubice - ubice dece.

Na ovaj nonsens ukazao je Igor Jurić na svom Tviter profilu.

- “Centar za prava deteta” se žalio Ustavnom sudu na uvođenje kazne doživotnog zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta za UBICE DECE . “CENTAR ZA PRAVA DETETA”  - napisao je Jurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
bgb

04.12.2019 21:32

placi voljena zemljo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odgovori 13 0
Šofer

05.12.2019 17:27

Centar za prava deteta" traži ukidanje kazne doživotnog zatvora za ubice dece!?????? Onda su oni Centar za prava ubica dece.

Biljana

13.12.2019 21:33

Sramota i greota. Plaćenici su uvek postojali, ali ovi su najbahatiji od svih do sad.