Ovog vikenda otvaranje sezone na Kopaoniku

Autor: Republika

Vesti

04.12.2019

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd, 4. decembar 2019. godine – Kopaonik je spreman za deseti Ski Opening koji se ove godine održava od 5. do 8. decembra. Zimska sezona 2019/2020. biće otvorena uz željno očekivano prvo skijanje i najveću žurku u velikoj dvorani hotela Grand.

RepublikaFoto: Promo foto
Ovog vikenda otvaranje sezone na Kopaoniku

Nezaboravan provod na samom otvaranju 6. decembra zagarantovan je koncertom Ace Lukasa, koji je poznati majstor naboljih žurki na Balkanu. Za dobru amotsferu i odličnu zabavu iste večeri pobrinuće se i popularni Mega Band.

Jelena Karleuša će druge večeri, 7. decembra, prirediti nezaboravni spektakl po kome je dobro poznata i zahvaljujući kome nosi epitet jedne od najvećih zvezda u regionu. Pored nje, atmosferu će zagrejati i popularni klupski pevač Nenad Cvijetić. Izvođači su već najavili veličanstvene nastupe, a koncerti će biti realizovani u organizaciji vrhunske produkcije Skymusic.

Skijališta Srbije su za prvi dan skijanja pripremila staze Karaman greben, Malo jezero i stazu Krst, a sistemi za veštačko osnežavanje rade bez prestanka kako bi se u što kraćem roku pripremio što veći broj staza za skijanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading