Još jedan biser gradonačelnika Leskovca: Faraon upisao ime na grobljansku česmu

Autor:

Vesti

04.12.2019

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi biser Gorana Cvetanovića, gradonačelnika Leskovca! Faraon iz Leskovca, koji je inače poznat po brojnim skandalima i gafovima, ponovo je dospeo u žiži javnosti, ovoga puta jer je upisao svoje ime na česmi koja se nalazi na samom ulazu u groblje u Leskovcu. Inače, ova česma je postavljena pre dve godine, a tekst na njoj pojavio se pre mesec dana.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Cvetanović

- Po milosti božjoj 2019. leto gospodnje. 800. g. autokefalnosti srpske pravoslavne crkve, 130. g. osvećenja hrama Svetog proroka Ilije. Njegovo preosveštenstvo episkop niški gospodin gospodin Arsenije, gradonačelnik Leskovca dr. Goran Cvetanović arhijeriski namesnik i leskovčki starešina hrama Svetog proroka Ilije, protojerej Dejan Č. Stanković. Darodavac porodica Stojanović za zdravlje svoje i pokoj duše raba božjeg Mihajla - baš ovako piše na ovoj česmi uz ikonu Svetog Ilije.

Ovaj natpis, osim što je izazvao podsmehe i komentare jer nikome nije jasno šta je pisac hteo da kaže, još je i nepismen jer, osim što je dva puta ispisano gospodin, gospodin, ispred Cvetanovićevog imena je dr napisano sa tačkom, što nije po Pravopisu.

Natpis nikome nije jasan, kao ni šta će Cvetanovićevo ime tu

Foto: Ivan Krstić Krcko / Twitter

Inače, Cvetanović je jedan je od najdugovečnijih gradonačelnika u Srbiji, a prvi put je na tu funkciju izabran 2008. godine kao član SRS. Godinama opstaje na čelu Leskovca uprkos brojnim gafovima i uopšte ponašanju nedostojnom jednog javnog funkcionera. Cvetanović je odranije poznat javnosti po skandaloznom ponašanju, a neki od njih su prerušavanje u egipatskog faraona na karnevalu u Makedoniji tokom službene posete, tu je i hit priznanje na balkanskom šampionatu ptica u Pirotu, gde je za pobednika proglašen njegov stari štiglić jer najbolje peva...

Najpoznatiji gafovi

Cvetanovićev štiglić najlepše peva, tako je bar proglasio žiri na na balkanskom šampionatu ptica u Pirotu

Tokom službene posete Makedoniji otišao je na karneval prerušen u egipatskog faraona

Pomerio praznik oslobođenja grada sa 9. na 11. oktobar (2014. godine) jer je on morao da putuje u Čikago

Pretukao kolegu i udario ga pikslom, vređao žene na nacionalnoj osnovi u Skupštini

U izveštaju o radu kao svoj učinak naveo je putovanja po evropskim i svetskim metropolama, gde je putovao o trošku građana

Zapošljava isključivo lokalne lepotice

Poznat po čuvenoj izjavi "volim funkciju skoro kao porodicu"

Iz Hongkonga dobio pošiljku u kojoj su mu poslate i dve diplome

Naredio da se prekreči čuveni mural Joškina Šiljana na Domu kulture Grdelica uz obrazloženje da "u njemu uživaju omladinci koji slušaju čudnu muziku i koriste opijate".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čedo

04.12.2019 11:54

Leskovčani krivi zato što su ga izabrali.