Asfaltiranje putnog pravca Stara Pazova-Stari Banovci: Do kraja godine novi put

Autor: Republika

Vesti

28.11.2019

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku su radovi na putu Stara Pazova-Stari Banovci od nadvožnjaka ka Starim Banovcima, što je jedna od većih investicija kada se govori o ulaganju u putnu infrastrukturu u opštini Stara Pazova ove godine.

RepublikaFoto: Opština Stara Pazova
Radovi na putu prema Starim Banovcima

Nakon nekoliko decenija se izvodi njegova temeljna rekonstrukcija, praktično se pravi potpuno novi put.

Uređenje pomenute deonice započelo je pretprošle godine uređenjem puta od centra Stare Pazove do izlaza , nastavljeno ove godine izgradnjom druge trake kroz industrijsku zonu , a krajem godine očekuje se da će putni pravac od Stare Pazove do Starih Banovaca dugačak više od 10 kilometara biti u potpunosti rekonstruisan i dograđen.

Radove su obišli predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović i pomoćnik predsednika opštine Maja Grbić i tom prilikom je istaknuto da će novi put biti širi za 60 cm od starog i da će posedovati sav prateći putni mobilijar.

RepublikaFoto: Opština Stara Pazova

Opština uskoro počinje na isti način da rekonstruiše i putni pravac Кrnješevci –Stara Pazova preko Vojke i Vojka-Stari Banovci preko Nove Pazove.Takođe, radiće se i put Nova Pazova- Busije.

Zbog radova je saobraćaj na ovoj deonici usporen, pa nadležni preporučuju da se koristi pravac od kružnog toka kod Pazovačkih bazena pa do Starih Banovaca.

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE OPŠTINE INĐIJA

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading