ER SRBIJA PONOVO USPOSTAVLJA LETOVE DO ISTANBULA

Autor: Republika

Vesti

28.11.2019

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija donela je odluku da ponovo uspostavi direktne letove između Beograda i Istanbula nakon pauze od dve i po godine. Prvi let do grada na Bosforu planiran je za 11. decembar 2019. godine. Karte su već u ponudi.

Foto: Promo foto

Er Srbija će obavljati letove tri puta nedeljno i polaziće iz Beograda ponedeljkom, sredom i petkom, uz dodatne letove nedeljom u periodu od 22. decembra do 5. januara. Nakon početnog perioda, srpski avio-prevoznik će razmotriti eventualno povećanje frekvencije na 7 letova nedeljno. Avioni Er Srbije sletaće na novi Međunarodni aerodrom Istanbul otvoren 2018. godine.

- Raduje nas što ponovo uspostavljamo liniju do Istanbula, destinacije do koje je naša kompanija decenijama letela. Brzom reakcijom i specijalnim cenama avio-karata želeli smo da izađemo u susret onima čije je putovanje ugroženo zbog privremenog prestanka rada avio-kompanije AtlasGlobal - izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.  

Foto: Promo foto

Istanbul, istorijsko raskršće civilizacija i religija, ujedno je i jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. Naslednik prestonice drevne Vizantije danas je moderna i dinamična metropola koju dnevno poseti oko sto hiljada turista.

Odluka o ponovnom uvođenju letova na relaciji Beograd – Istanbul posledica je privremene obustave saobraćaja turske avio-kompanije AtlasGlobal sa kojom je Er Srbija imala partnerstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading