GDE ĆE VAM DUŠA?! Deci sa Kosmeta nisu dali u toalet na pumpi kod Ražnja!

Autor: informer.rs

Vesti

27.11.2019

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od stotinu dece sa Kosova i Metohije, iz Gračanice i drugih tzv. enklava južno od Ibra, noćas je doživelo pravu traumu, kada ih na povratku sa utakmice između Crvene zvezde i Bajerna, nisu pustili u toalet na benzinskoj pumpi OMV kod Ražnja, na autoputu Beograd - Niš.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ilustracija

- Po povratku iz Beograda najpre smo hteli da stanemo kod pumpe u Velikoj Plani, ali je tamo bila ogromna gužva. Nastavili smo dalje i stigli do pumpe OMV kod Ražnja, koja je bila osvetljena i normalno je radila. Međutim, kad smo sa oko stotinak dečice ušli da nešto kupimo za osveženje i da oni koji imaju potrebe da odu do toaleta to i obave, doživeli smo pravi šok - kaže jedan od profesora koji je vodio decu iz Gračanice na utakmicu i dodaje:

- Naime, bez ikakvog obrazloženja to nam je zabranjeno, a kada smo pitali za razlog, uporno su nam ponavljali da će to obrazložiti njihov portparol. Koga, inače, naravno nije bilo na pumpi, već valjda radi u sedištu firme u Beogradu.

Foto: crvenazvezdafk.com

On je ove svoje tvrdnje potkrepio i fotografijom iz unutrašnjosti prodavnice na pumpi, gde se deca tiskaju pred prodavačicom, ali im ona ništa ne prodaje.

- Uprkos životu koji svakodnevno imaju pritisnuti sa svih strana, deca su se neizmerno radovala što su gledala voljeni klub. Povratak im je zagorčala nečija zla volja ili zla namera, zaista, ne znam šta je bilo u pitanju. Dečica nisu nikakvi huligani, niti su tražila da kupe "žestinu" ili gajbe piva, već poneki sokić i grickalice i da u toaletu obave fiziološke potrebe - ispričao je sa suzama u očima sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading