Rekonstrukcija saobraćajnice: Zatvorena glavna ulica u Beški

Autor: Republika

Vesti

24.11.2019

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom vikenda u Beški su započeli radovi na rekonstrukciji Ulice Кralja Petra I, jedne od najdužih i najfrekventnijih u ovom naselju. Beščani će za oko dva meseca dobiti savremenu i bezbednu saobraćajnicu, a samim tim lepši izgled jedne od centralnih ulica.

RepublikaFoto: Opština Inđija
Deo sredstava obezbedila je i APV

Tim povodom, dok budu trajali radovi delovi ulice biće zatvoreni za saobraćaj. Trenutno je  zatvorena deonica od raskrsnice sa Ulicom Branka Radičevića do raskrsnice sa Ulicom Svetozara Markovića, i istovremeno od Ulice Nikole Tesle do Doma zdravlja. Nakon završetka ovog dela, zatvoriće se drugi deo ulice.

Foto: Opština Inđija
Beška dobija bezbednije saobraćajnice

Podsetimo, opština Inđija je na javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, dobila polovinu sredstava za realizaciju projekta rehabilitacije Ulice Kralja Petra I u Beški, odnosno 26,8 miliona dinara. Ugovor za realizaciju projekta uručio je predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović koji je priredio prijem za predstavnike gradova i opština koje su dobile sredstva na konkursu.

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE OPŠTINE INĐIJA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading