VELIKA NOVOGODIŠNJA AKCIJA "ER SRBIJE": Karte već od 99 evra!

Autor: Republika

Vesti

23.11.2019

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ponedeljka, 25. novembra, Er Srbija nudi karte po sniženim cenama za čak 38 destinacija. Specijalna novogodišnja ponuda avio-karata važi do 9. decembra i odnosi se na putovanja od 13. januara do 15. juna 2020. godine.

RepublikaFoto: Promo foto

Već od 99 evra putnici mogu da kupe povratne karte za Brisel, Bukurešt, Dubrovnik, Frankfurt, Larnaku, Ljubljanu, Rijeku, Sarajevo, Skoplje, Split, Tiranu, Beč, Zagreb i Cirih. Karte za Diseldorf, Rim i Sofiju koštaju od 109 evra, Amsterdam, Kijev, Solun i Štutgart od 119 evra, a za Milano i Veneciju već od 129 evra. Praznična ponuda nacionalne avio-kompanije obuhvata veliki broj atraktivnih destinacija, a osim direktnih, putnicima su na raspolaganju i letovi sa presedanjem, uz cene povratnih karata počev od 109 evra.

- Zbog sezone praznika želeli smo našim putnicima da pružimo priliku da sebe i drage osobe obraduju najvrednijim poklonom – putovanjima. Specijalna novogodišnja akcija Er Srbije omogućava im da, na izmaku stare, isplaniraju putovanja u prvoj polovini nove godine i to po izuzetno povoljnim cenama - izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije. 

Kupovina avio-karata, u okviru praznične promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz Srbije, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, te putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Er Srbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading