I danas oblačno, ali uživamo u Miholjskom letu

Autor: Tanjug

Vesti

16.11.2019

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prognozi RHZS ujutru će po kotlinama i dolinama juzne Srbije biti magla, a tokom dana promenljivo oblacno sa duzim suncanim periodima, vetrovito i toplo, osim u Timockoj Krajini, gde ce biti oblacno i hladnije.

RepublikaFoto: pixabay.com

Duvaće slab do umeren juzni i jugoistocni vetar, u kosavskom podrucju umeren i jak, na jugu Banata sa olujnim udarima.

Jutarnja temperatura od pet do 14 stepeni C, najvisa dnevna od 15 na istoku do 23 na zapadu zemlje.

U Beogradu će biti promenljivo oblacno sa duzim suncanim periodima i toplo, uz umeren i jak jugoistocni vetar. Jutarnja temperatura oko 13 stepeni, najviša dnevna oko 21.

U narednih sedam dana u košavaskom području će za vikend duvati umeren i jak jugoistocni vetar, koji ce na jugu Banata dostizati olujne udare.

Slabljenje vetra ocekuje se u ponedeljak, dok ce od utorka ponovo duvati uglavnom umeren jugoistocni vetar, koji ce samo na jugu Banata povremeno imati i jake udare.

Zadrzace se promenljivo i relativno toplo vreme za ovaj period godine, a kisa i kratkotrajni pljuskovi ocekuju se u noci između nedelje i ponedeljka, u ponedeljak ujutru i pre podne, kao i u sredu, a na istoku zemlje i u cetvrtak.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading