Lepa Dana u crkvi je da peva htela, ali se parohija pokajala, sada nastupa nema

Autor:

Vesti

16.11.2019

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pisanja Srpskog telegrafa o skandalu u Americi, gde je 23. novembra u Crkvi Sveti Simeon Mirotočivi trebalo da nastupi "Grandova" pevačica Danijela Dana Vučković, njoj je otkazan koncert! To smo saznali tako što nam se upravo ona obratila i u porukama optužila naš list da joj upropaštavamo karijeru.

RepublikaFoto: youtube.com/Danijela Dana Vuckovic
Lepa Dana

- Da li znate da su mi otkazali nastup zbog vašeg intervjua? Na šta vam ja ličim? Muž i ja smo trebali zajedno da nastupamo sa bendom. Znate šta, svet je mali... Bog je veliki. Srešćemo se... - napisala je pevačica.

Zatim je obrazložila da je i ranije nastupala pred istom publikom:

- Gospođo, ja sam i ranije nastupala u istoj toj crkvi pred istom parohijom i sveštenstvom i nikada nije bilo problema.

U izjavi za Srpski telegraf prota Milan Krstić, koji je i organizovao koncert, prethodno je rekao da nije saglasan sa posterom na kojem je najavljen događaj jer je na njemu pevačica provokativno odevena.

- Pošto je za muzičare reklama najvažnija stvar, gospodin Jeftić, orguljaš, odmah po angažovanju za sviranje, napravio je poster da bi narod što pre znao gde će da sviraju. Izbor slike na posteru i nije nešto po čemu bih ja voleo da bude naša zajednica prepoznata, ali to je njihov poster i njihov način kako da se reklamiraju. Ja sam čekao da na sednicama dogovorimo još neke detalje, pa da napravim crkveni poster, koji će zvanično da bude poziv, i ovih dana će i on biti postavljen.

Vučkovićeva nam je na kraju poslala i demanti i zamolila da ga objavimo u celosti.

- Povodom napisa pojedinih portala, koji su meni i mojoj porodici, ali i karijeri, naneli veliku štetu, imam da kažem sledeće. Sram da bude sve koji prenose neistine i okreću priču na svoju vodenicu jer naša zajednica u inostranstvu se okuplja oko crkve nezavisno kada su otišli u inostranstvo. To može da vam potvrdi bilo ko od mojih kolega, kao i ja sama, jer sam godinama radila i živela u Americi. Ukoliko ovo uzme maha, biću prinuđena da tužim sve koji nastave sa ovom kampanjom - poručila je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading