Da li ste spremni za sladoledna iznenađenja iz Frikoma ove zime?

Autor:

Vesti

15.11.2019

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sladoled predstavlja mnogo više od užitka u omiljenim ukusima i njihovim kombinacijama. Vezujemo ga za posebne prilike, trenutke zadovoljstva sa porodicom i prijateljima ili opuštanja nakon napornog dana uz omiljenu knjigu ili seriju. Ako ste ikada poželeli da uživate u omiljenom ukusu sladoleda u najrazličitijim prilikama pronašli smo pravu poslasticu za vas.

Foto: Promo foto

Iz Frikoma smo navikli na iznenađenja tokom cele godine, a ova kombinacija nikog neće ostaviti ravnodušnim. Frikom i Plazma su se ponovo udružili i nastala je prava eksplozija ukusa - novi Plazma soft ice sladoled u čašici. Kremasti sladoled od biskvita sa sosom od karamele, prekriven je neodoljivim čokoladnim prelivom i hrskavim komadićima Plazme. I ne samo to, ovo je pravi zimski desert u kojem ćete uživati odmah nakon otvaranja zahvaljujući kremastoj soft ice strukturi.

Plazma soft ice u čašici je pravi izbor za sve prilike - za slatku pauzu na poslu, školi ili fakultetu, uživanje uz film i knjigu ili kao slatko posluženje koje će obradovati vaše goste.

Plazma soft ice sladoled pružiće vam brojne prilike za uživanje, jer kada se spoje sladoled i Plazma, rezultat može biti samo jedan - savršenstvo ukusa kome nećete odoleti!

Novi Plazma soft ice sladoled je jednostavno neodoljiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading