PRESTIŽNO PRIZNANJE U PRAVIM RUKAMA: Ruma najbolja opština u Vojvodini

Autor: Republika

Vesti

12.11.2019

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Ruma dobitnik je ovogodišnje prestižne nagrade "Beogradski pobednik" za najbolju opštinu u Vojvodini. U pitanju je realizacija projekata koje sufinansira AP Vojvodina, ali i projekata koji su finansirani od strane Republike (renoviranja Gerontološkog centa "Srem") ili projekata Evropske unije ("Horis - Konjičke rute Srem").

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

Dodela nagrade upriličena je nedavno u Beogradu i tom prilikom je istaknuto da Ruma ima odličan geostrateški položaj i kvalitetno opremljene industrijske zone, od kojih je svakako najznačajnija "Rumska petlja". Nagradu je, u ime opštine Ruma, primio Saša Radivojevic, šef Odeljenja za lokalni ekonomski razvoj ove opštine.

Gradonačelnik Slađan Mančić naglasio je da je ovo vredno priznanje potvrda da sve ono što je rađeno u prethodnom periodu nije ostalo nezapaženo.

- Nama je najvažnije da rezultate vide naši sugrađani, ali da ih primete i građani drugih opština. Imamo uspešnu saradnju sa višim nivoima vlasti i sa Republikom i sa Pokrajinom, ali smo pokazali da umemo da privučemo sredstva i iz Evropske unije. To je pokazatelj da dobro radimo svoj posao, da umemo da ubedimo više nivoe vlasti da naše projekte sufinansiraju i da znamo da projekte kvalitetno realizujemo - naglasio je Mančić.

Inače, nagrada "Beogradski pobednik" dodeljuje se već 16 godina.

Stavovi izneti u ovom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove opštine Ruma

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading