HUMANOST NA DELU UDRUŽENJA ŽENA IZ RUME: Televizor za decu i mlade sa smetnjama u razvoju

Autor: Republika

Vesti

12.11.2019

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarni rad je najvažniji segment rada Udruženja žena Rume. Ove vredne dame i majke donirale televizor Dnevnom boravku za decu i mlade sa smetnjama u razvoju.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

- Mi smo i ranije posećivali ovaj Dnevni boravak, decu znamo vrlo dobro, a većinu smo gledali kako odrasta. Iz naših sredstava smo kupili televizor koji je zaista potreban ovoj ustanovi. I u narednom periodu organizovaćemo još neke akcije kako bi ovoj ustanovi obezbedili i druge stvari koje su im potrebne - rekla je Jovanka Kokir, predsednica Udruženja i pozvala sve koji su u mogućnosti da pomognu ovim mališanima.

Dnevni boravak je mesto koje odiše pozitivnom energijom, a želja Udruženja žena Rume je da pomognu da deca pored stručne nege i brige imaju dobre i kvalitetne uslove za boravak.

Direktor Centra za socijalni rad Vojislav Mioković se zahvalio Udruženju žena opštine Ruma na donaciji, konstatujući da nečije malo, ovoj deci znači mnogo.

- Tu ne mislim na materijalna davanja, već o pažnji koja ovoj deci najviše znači. Što se tiče materijalne strane  zahvaljujući lokalnoj samoupravi poslednje četiri godine nemamo nikakvih briga. Mi smo i ranije imali podršku, ali kada je reč o Udruženju žena opštine Ruma moram istaći da je reč o kontinuiranoj saradnji - rekao je Mioković.

U znak zahvalnosti korisnici usluga Dnevnog boravka/centra za decu i mlade sa smetnjama u razvoju pripremili su za gošće iz Udruženja žena prigodnu priredbu, za koju su nagrađeni velikim aplauzom.

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE GRADA

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading