Ako vas neko uvrača, morate to da znate: Deca će se čudno ponašati, a ovo su ostali sigurni ZNACI da vam neko radi o glavi!

Autor: Republika

Vesti

05.11.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O crnoj magiji se mnogo priča - zastrašujuće vradžbine, bizarni rituali i verovanje da nekome možete odrediti život mnogima su besmisleni. Ipak, ukoliko je neko pokušao da na vas baci crnu magiju, to znači da vam je poželeo zlo, pa ne bi bilo loše da znate kako da prepoznate kada se to dešava. Više zaštite nije na odmet jer nikad se ne zna...

RepublikaFoto: Photo by Halanna Halila on Unsplash
Foto: Ilustracija

Kuća ili stan predstavlja mesto našeg svakodnevnog boravka. U njima se rađamo, odrastamo i umiremo. Mnoge kuće i stanovi generacijski pripadaju jednoj porodici ili ljudima tu žive. Krov nad glavom predstavlja ognjište i utočište porodice koja tu živi. Kuće i stanovi postaju energetski žive zajedno sa njihovim stanovnicima. Ovi energetski tokovi mogu biti pozitivni i negativni. U zavisnosti od okolnosti koje se dešavaju u ovim prostorima, takve energije se i nadovezuju na njih.

Kada govorimo o crnoj magiji, naravno ne podrazumevamo ništa dobro, nego ono najgore. Kada je reč o mnogim crnomagijskim ritualima, poznato je da se rekviziti koji se koriste u crnoj magiji i razne "smućkalice" upravo donose u blizinu žrtve kako bi bile u njenoj neposrednoj blizini, a koje mesto je pogodnije od kuće ili stana.

Razni smotuljci, konci, kokošije glave, semenje i zrvelje, sveće, jaja, papirići i svežnjevi, sve su ovo potencijalni predmeti koje možete susresti negde skrivene u domu ukoliko Vam je neko poželeo zlo i napravio crnu magiju! U starija vremena ovi predmeti su se uglavnom zakopavali ispod pragova na ulazu u domove, upravo kako bi u taj dom docitala samo negativna energija i stvarala destrukciju u tim porodicama pa čak i izazivala smrt ukućana.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Simptomi crne magije vezane za kuću ili stan su razni i ono što je bitno, treba ih prepoznati na vreme!

Kako prepoznati crnu magiju u kući?

1. Osećaj nečijeg prisustva - ovo je jedan od možda najznačajnijih i najučestalijih simptoma. Može Vam se desiti da ste potpuno sami u kući i u kojoj god prostoriji da se nađete, imate osećaj da Vas neko posmatra i imate neki neobičan unutrašnji strah i nemir od tog prisustva. U nekim težim slučajevima možete osetiti dah za vratom, ili nagle padove u temperaturi u prostoriji, pa čak i osetiti miris truleži koji predstavlja čisto zlo i demonsko prisustvo.

2. Crne senke - dešava li Vam se da nekad spontano primetite negde u uglu prostorije kao da je nešto prošlo, neki pokret, neka senka, dok na primer mirno sedite i gledate televiziju. Ovo je još jedan od indikatora koji se ispoljava na fizičkom planu tako da ga ponekad požete i primetiti golim okom.
Pucketanje – ono može biti slabijeg ili jačeg intenziteta. Ukoliko u nekim prostorijama čujete pucketanje a u nekima ne, to može biti jedan od znakova da u tim prostorima postji negativni energetski naboj izazvan crnomagijskim delovanjem.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

3. Strah kod dece - ukoliko imate decu i na primer želite da ih ostavite da se igraju u svojoj sobi, ali ona počinju panično da izlaze za Vama ili se rasplaču i počnu da vrište kada krenete da ih ostavite same da se igraju, ovo je jedan od sigurnih indikatora nečistog ili magijskog prisustva. Deca mogu da osete mnogo toga zato što im je aura slabija i podložna raznim energetskim dejstvima i zlim astralnim bićima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

4. Čudno ponašanje kućnih ljubimaca - životinje poput dece mogu biti senzitivnija kada je prisustvo energije u prostoru izražena. Poput u horor filmovima, ukoliko primetite da se mačka ili pas nakostreše i sikću ili laju okrenuti u pravcu u kome nema ništa što bi moglo da ih itirita, ovo je još jedan od indikatora nečistog prisustva crne magije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Neki od navedenih simptoma dalje mogu da utiču na ukućane i da stvaraju neprijatnosti, tenzije i svađe koje nekada rezultiraju razvodima i raspadima porodica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading