(FOTO) "LOV" NA BAHATE VOZAČE U BEOGRADU

Autor: Republika

Vesti

01.11.2019

23:30 >> 23:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Interventne i Saobraćajne policije, kao i pripadnici Komunalne milicije i Parking servisa učestvuju u velikoj akciji uklanjanja nepropisno parkiranih vozila u Beogradu, otkriva Republika.rs.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Zakon isti za sve: Velika akcija u Beogradu

Prema našim saznanjima, u ovoj akciji koja ima za cilj da "stane u kraj" bahatim vozačima koji svoje  četvorotočkaše ostavljaju na mestima koja za to nisu predviđena, učestvuje 7 patrola Komunalne milicije, 3 patrole Interventne policije, kao i 6 patrola Saobraćajne policije i 10 dizalica Parking servisa.

Prema našim informacijama, ova akcija startovala je iz Karađorđeve ulice, a planirano je da se "pročešlja" i Ulica Branka Krsmanovića. Kako smo saznali, za veoma kratko vreme od početka sprovođenja akcije, Saobraćajna policija već je registrovala više od 20 vozača u alkoholisanom stanju.

Kao što se može videti na fotografijama koje Republika ekskluzivno objavljuje, nadležne službe već su imale "bogat ulov", pošto je "pauk" već odneo skupocenog mercedesa zagrebačkih registarskih tablica.

Da zakon mora da važi jednako za sve, svedoči i činjenica da ekipa Parking servisa nije imala milosti ni prema vozilu druge državne institucije, pa je tako "pauk" odneo i automobil Poreske uprave koji nije bio propisno parkiran, što se takođe može videti u fotografijama.

Pogledajte galeriju.

Akcija se, inače, odvija pod budnim okom načelnika svih institucija koji u ovoj akciji učestvuju.

"Češljaju" se i "divlji" taksisti

Kako Republika saznaje, tokom ove akcije Komunalna milicija proveravaće i "divlje" takstiste, odnosno one za koje Komunalni milicajci procene da su obavljaju posao takstista "na crno". Da na to imaju pravo, podsetimo, definisano je novim Zakonom o Komunalnoj miliciji, koji je prošao proceduru i stupio na snagu.

 

 

Za sat i po odneto više od 30 automobila

Prema podacima do kojih je došla Republika.rs, akcija je bila i više nego uspešna, pošto je za svega sat ipo vremena, tačnije od ponoći do 01.30, odneto više od 30 nepropisno parkiranih automobila.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Adam

02.11.2019 20:04

Ako radi u Evropskoj uniji neka radi i kod nas.