Posetite humanitarni ragbi turnir i pomozite Peđi

Vesti

21.09.2017

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ragbi timovi iz cele Srbije okupiće se u subotu od 11 sati na stadionu ragbi kluba Crvena zvezda na Adi Ciganliji kako bi pomogli dugogodišnjem predsedniku kluba "Singidunum" Predragu Koroliji da pobedi opaku bolest sa kojom se bori poslednjih deset meseci.

Foto: Promo foto

Da biste prisustvovali ovom događaju dovoljno je da pošaljete SMS poruku sa tekstom 362 na broj 3030. Tih 200 dinara nama ne znači mnogo, a za Peđu je sve. Tih 200 dinara za Peđu je korak bliže odlasku u Nemačku na lečenje, nada da će gledati svoje dvoje dece kako prave prve korake i izgovaraju prve reči, vera da će nastaviti da posvećuje život onima kojima je pomoć najpotrebnija - deci bez roditeljskog staranja. 

Peđa godinama radi kao vaspitač u Domu za nezbrinutu decu Drinka Pavlović, a da je oduvek davao više nego što se od njega traži pokazuje i to što je za ove mališane osnovao ragbi klub i pružio im priliku da kroz sport spoznaju zajedništvo koje im je u životu nedostajalo.

Foto: Promo foto

Krajem prošle godine situacija se obrnula i on je postao taj kome je potrebna pomoć. Baš kada je postao tata po drugi put saznao je da boluje od raka limfnih žlezda. U dosadašnjem procesu lečenja u Srbiji primio je osam ciklusa hemoterapije, ali nažalost, zbog visoke progresije kancera, lečenje bi trebalo da bude nastavljeno u specijalizovanoj klinici "Malteser" u Flensburgu u Nemačkoj, za šta je neophodna i pomoć svih nas.

KAKO POMOĆI PREDRAGU KOROLIJI:
- Slanjem SMS poruke sa tekstom 362 na broj 3030
- Uplatom na tekuće račune:
Dinarski: 160-483614-63
Devizni: 00-540-0002306.2
IBAN broj: RS35160005400002306272







 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading