U Rumi niču asfaltirani putevi

Autor: Republika

Vesti

29.10.2019

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo što su završeni radovi na zameni asfalta u centru Rume u ulici Veljka Dugoševića, započeta je i rekonstrukciji parkinga iza Robne kuće nedaleko odatle. Rekonstrukcija puta u dužini od oko 300 metara završena je za svega nekoliko dana, jer su, između ostalog, i vremenske prilike išle na ruku radnicima. Vrednost radova je 3,7 miliona dinara i finansirani su iz opštinskog budžeta.

RepublikaFoto: youtube.com/ALL AROUND BALKANS

Čitav posao je podrazumevao pripremne radove, skidanje postojećeg asfalta, stavljanje novog, obeležavanje signalizacije, popravku parking prostora ispred Sportske hale i Kulturnog centra i prilaz stambenom naselju iz susedne ulice 15.maj. A odmah nakon toga, Rumljani su se sa mehanizacija preseliti i na parking iza Robne kuće. Takođe će se raditi i deo na izlazu iz Kraljevačke ulice, kod meštana poznatiji kao Evrotoma, gde će se rekonstruisati i asfaltirati deo kraka ulice u dužini od oko 250 metara. Zatim će se radovi preseliti u Vitojevce i Nikince i još neke mesne zajednice koje su konkurisale za uređenje puteva opštinskim sredstvima. Inače, u Rumi je nedavno svečano otvorena rekonstruisana Sremska ulica na Tivolu. Ulica Miloša Crnjanskog, asfaltirana je nešto ranije, ali je zajedno sa Sremskom bila deo istog projekta koji je sa 50 miliona dinara sufinansirala Uprava za kapitalna ulaganja. 

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE OPŠTINE RUMA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading