Kulturne i zabavne poslastice za Pančevce povodom Dana grada

Autor: Republika

Vesti

29.10.2019

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan grada Pančeva ove godine biće obeležen nizom događaja i manifestacija. Serija događaja počela je u utorak 29. oktobra i traje sve do kraja novembra.

RepublikaFoto: Tanjug

Na sam Dan Pančeva, 8. novembra, ceremonija počinje u 10 ujutru polaganjem venaca na spomenik borcima Prvog svetskog rata na Starom pravoslavnom groblju. Dva sata kasnije sledi svečana sednica Skupštine grada u Kulturnom centru. Program se nastavlja u 15 časova u galeriji Doma omladine otvaranjem izložbe dečjih radova, zatim sledi od 19 časova predstavljanje izložbe "Uzbudljivi gradovi - Pančevo", autora Vuka Vučkovića (Narodni muzej). Od 20 časova Pančevci će u Kulturnom centru moći da vide predstavu Zvezdara teatra "Ljubav u Savamali", a u isto vreme u Domu vojske biće održan koncert folklornih ansambala.

Mnogobrojne manifestacije održaće se i nakon 8. novembra, zaključno sa poslednjim danom tog meseca. Kako i priliči devizi koja kaže da na mlađima svet ostaje, seriju događaja će upravo 30. novembra zaključiti program za decu. Najmlađi Pančevci tako će od 12 časova u Kulturnom centru moći da gledaju predstavu "Princeza na zrnu graška".

Foto: Promo foto

Bilo kako bilo, Pančevcima predstoji ceo mesec bogatog kulturnog života, a nadležni u gradu obećavaju da kulturni tempo neće smanjivati ni u mesecima koji će potom doći.

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE GRADA PANČEVA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading