Vlada i Privredna komora zajedno rade na osamostaljenju žena, žrtve porodičnog nasilja

Autor:

Vesti

29.10.2019

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na inicijativu potpredsednika Vlade RS i ministra unutrašnjih poslova RS, dr Nebojše Stefanovića, Sektor preduzetnistva Privredne komore Srbije i Sekcija za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije će organizovati u narednom periodu edukacije i radionice za žene koje borave u Sigurnoj kući.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović tokom posete sigurnoj kući

Radionice će biti organizovane u cilju ekonomskog osnaživanja žena na različite teme i neke od njih su: kako započeti sopstveni posao, kako upravljati finansijama, tehnike komunikacije itd. 

Ovu aktivnost  podržala je i potpredsednica Sekcije za žensko preduzetništvo PKS, Suzana Perić, upešna privrednica sa brendom preko dvadeset godina. Jedan od njenih projekata koje je pokrenula je ''Deca pomažu deci''. Samo ekonomski osnažene žene mogu donositi racionalne odluke o svom životu i zato je zajednički zadatak svih nas da kažemo STOP NASILjU! Prilikom posete, obezbeđeni su prigodni pokloni koje je između ostalih obezbedila kompanija Al Grosso za žene i decu koja borave u Sigurnoj kući.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading