Radiće policija za visoko tehnološki kriminal! Vlasta poludeo jer nema sliku na TV-u

Autor: Informer, Republika

Vesti

28.10.2019

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlastimir Damljanović, iz Priboja, je potpuno pobesneo zato što nema TV signal i planira da komšiju goni do "božje kuće". On sumnja da mu je najbliži sused ugradio ometač, te da zbog toga ne može da gleda rijaliti programe, već mora povazdan da bulji u plafon.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija


Damljanović navodi i da mu je sva tehnika nova, za koju je dao grdne pare, te mu nije jasno kako to da "nova stvar" ne radi.

- Svu tehniku sam kupio novu, al uzalud. Signala nema pa nema i ja umesto da gledam televizor kod sebe kući, idem po komšiluku ili gledam u plafon - kaže Vlastimir vidno ogorčen.

On je komšiju na kog sumnja da mu remeti televizijski program čak i prijavio nadležnim organima. Zbog besa koji oseća jer mora da "bazga" po komšiluku da bi "nahvatao" Miljanu i saznao ko je tatko. Zato Vlastimir traži da interveniše i policija za tehnološki kriminal.

- Suludo je da u vreme kad u svakoj kući ima po nekoliko televizora, ja ne mogu da gladam čak ni jedan jedini, koji sam pošteno kupio. Radnici iz Emisionih tehnika i veza su došli na lice mesta i utvrdile da je sve u redu, tako da jedini uzrok za to što ja nemam signal može biti ometač, iskreno se nadam da će u ovom mom slučaju reagovati policija za tehnološki kriminal - kaže Vlastimir sa nadom da će signal uskoro stići, a on iz udobne fotelje gledati omiljeni TV sadržaj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading