Er Srbija i Finer uspostavljaju novo kod-šer partnerstvo

Autor: Republika

Vesti

28.10.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, i Finer, finski nacionalni avio-prevoznik, dogovorili su kod-šer sporazum kako bi putnicima pružili unapređene mogućnosti za putovanja u okviru svojih mreža u Evropi.

Foto: Promo

Po ovom sporazumu, počev od 27. oktobra, Er Srbija dodaje svoj marketing kod “JU” na letove koje Finer obavlja između Helsinkija, Beča, Praga, Berlina, Kopenhagena, Stokholma, Geteborga, Osla, Rige, Viljnusa, Tartua i Talina. Srpski avio-prevoznik je svoj kod dodao i na veliki broj letova koje Finer obavlja unutar Finske, između Helsinkija i gradova kao što su Turku, Tampere, Joensuu, Jyvaskyla, Kuopio, Kajaani, Kokkola, Pietarsaari, Vaasa, Kemi Tornio, Oulu, Ivalo, Kuusamo i Rovaniemi.

S druge strane, Finer dodaje svoj “AY” kod na letove koje Er Srbija obavlja između Beograda i Helsinkija, kao i između Beograda i Beča, Praga, Berlina, Tirane, Bukurešta, Sofije, Skoplja, Podgorice, Sarajeva, Tivta, Larnake i Soluna.

“Drago nam je što smo uspostavili kod-šer sporazum sa Finerom koji putnicima obe kompanije pruža više izbora i fleksibilnosti u organizaciji putovanja. Sigurni smo da će ovo uzbudljivo i strateški veoma značajno partnerstvo unaprediti ekonomske veze između naših zemalja. Raduje nas što ćemo imati priliku da ugostimo putnike Finera na našim letovima za Beograd i ka drugim destinacijama Er Srbije,“ izjavio je tom prilikom Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

“Naše novo kod-šer partnerstvo sa Er Srbijom predstavlja sjajan način da Finer proširi svoju mrežu i domet u Evropi,“ izjavio je Filip Levin, direktor za alijanse i partnerstva u Fineru. “Radujemo se početku saradnje sa Er Srbijom na novim kod-šer letovima koji će omogućiti našim putnicima još više opcija i fleksibilnosti u njihovom planiranju putovanja.“

Putnici Er Srbije od danas mogu da rezervišu mesta na kod-šer letovima na www.airserbia.com. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading