Dobra saradnja škola u Inđiji sa organima bezbednosti: Đaci u poseti policiji

Autor: Republika

Vesti

28.10.2019

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru projektne nastave za prvake, "Bezbedan put od kuće do škole" i "Znakovi pored puta2, učenici OŠ "Petar Кočić" iz Inđije bilio su gosti Policijske stanice kako bi se upoznali s njenim radom i shvatili da u policajcima vide ljude koji brinu o njihovoj bezbednosti.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Učenici u Policijskoj stanici

- Savet za bezbednost saobraćaja opštine Inđija podržava ovakve aktivnosti koje su, pre svega značajne za povećanje bezbednosne kulture na teritoriji naše opštine, a kako bi povećali tu bezbednosnu kulturu najbolje je poći od dece, naših najmlađih sugrađana - izjavio je Nemanja Milojević u svojstvu predsednika Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Inđija.

Direktorka OŠ "Petar Кočić" iz Inđije potvrdila je da škola i policija imaju odličnu saradnju.

- Radnici Policijske stanice svakodnevno edukuju naše učenike prvog, četvrtog i šestog razreda o bezbednosti i svemu onome što može da im naudi. Ovaj način direktnog kontakta sa radnicima policije je svakako veoma dobar, trudimo se da učenici, ovako mali steknu poverenje u radnike policje, da uvek mogu da im se obrate ako imaju neki problem - rekla je Svetlana Pešut.

Foto: Privatna arhiva
Razgledanje voznog parka

Deca su obišla službene prostorije Policijske stanice i pogledali policijski vozni park

- Sviđa mi se jako i sviđaju mi se vozila - kaže Nevena Babić, dok je Arseniju Bjelovac najzanimljivije sirene kod auta.

Stavovi izneti u ovom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove opštine Inđija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading