Odgovor vlasnika Pinka lideru Dveri: Boškić, sada imaš problem sa mnom, šizofreni psihopato!

Autor:

Vesti

20.09.2017

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dveri više neće biti "politički korektne", rekao je u sredu lider tog pokreta Boško Obradović i dodao da su pogrešili što u subotu nisu napali direktno vlasnika Pinka Željka Mitrovića, koga je nazvao "izvorom zla" u Srbiji.

RepublikaFoto: youtube.com/multimedium
Željko Mitrović odgovorio na prozivke Boška Obradovića

"Uvaženi Boškić Silni! Biti silan, nasilan i brutalan nije teško, a posebno nije teško prebiti devojčicu, tešku 40 kilograma sa sve cipelama.

Umesto da dođeš kod mene, a čekao sam te puna dva sata, da kao muškarci, što ti svakako nisi, raspravimo sve tvoje pedofilsko-narkomanske i sve ostale halucinacije na način koji ti, naravno, izabereš, ti si kao zadnja seka-persa svu svoju mušku nejakost usmerio ka brutalnom prebijanju novinarke-devojčice koja je samo radila svoj posao.

Pažljivo sam slušao tvoj nadahnuti govor u kom si pokazao da nisi samo izbezumljeni izmet prohujalog ljotićevskog vremena, već i patološki lažov i šizofreni psihopata, koji, umesto da je otišao u bolnicu, izvinio se i uverio u težinu povreda povređenih novinarki Gordane Uzelac i Mare Dragović, ali o istom trošku iskoristio posetu bolnici da pregledaš i stadijum truleža onoga što se kod ostalih ljudi zove mozak, ti si opet obmanama i gnusnim lažima pokušao da skreneš pažnju sa tvog bahatog, primitivnog i nasilničkog ponašanja i sa tema da je tvoj direktor u Čačku smenjen zbog pedofilije, što se u sredu i eksplicitno čulo u parlamentu!

Vidi, Boškić, kao što znaš, ja se ne plašim ni tebe ni svih tvojih psihopata i ludaka i sam si video da sam vam pustio lepu muziku, stajao i dirigovao ispred vas i čak vam dao i banane da se malo okrepite ne znajući da ne volite operu i da ste se vi spremili za pesničenje, ali ako je pesničenje tvoj jedini argument, spremićemo se i za taj oblik komunikacije. Ja lično prezirem nasilje, ali ni ti ni bilo ko drugi nećete uređivati moj program, a posebno nećete maltretirati moje zaposlene jer sada više nemaš problem sa njima, sada imaš problem sa mnom i ja ću ti ga na tvoje lično zadovoljstvo rešiti!

Zato, Boškić, pre nego se mača latiš, naoštri ono što nemaš, jer iznenadiće te moja spremnost!

Uvek spreman, Željko Mitrović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading