Ovde se pravo na rad tretira kao opšte ljudsko pravo

Autor:

Vesti

26.10.2019

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako postoji opština u Srbiji za koju se može reći da pravo na rad tretira kao opšte ljudsko pravo onda je to bez sumnje Stara Pazova. Zahvaljujući gotovo idealnom geografskom položaju za privlačenje privrednika i novih investitora da ovde otvaraju svoje pogone i distributivne centre, ali i besprekornoj organizaciji lokalne samouprave, Stara Pazova se može podičiti impresivnim brojkama.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Na teritoriji ove opštine tako danas posluje više od 1.000 preduzeća i čak 3.000 samostalnih radnji. Posebno je bitno istaći da ovde posluje i više od 100 stranih kompanija. I tu ni izdaleka nije kraj, jer postoje više nego ozbiljni nagoveštaji da će se ta brojka u bliskoj budućnosti znatno uvećati. Takođe, bitno je što je veliki broj malih zanatskih radnji izrastao u velike, uspešne kompanije.

Još boljim dostignućima u ovoj oblasti svakako će doprineti i 13. regionalni sajam privrede koji je krajem septembra održan upravo u Staroj Pazovi. Ova manifestacija poprimila je međunarodni karakter, jer ima dosta izlagaca iz regiona, ali bilo je gostiju i iz evropskih zemalja. 

- To je za nas veoma značajno, jer pokazuje da se opština Stara Pazova privredno veoma razvila - poručio je predsednik opštine Đorđe Radinović, ne skrivajući zadovoljstvo ostvarenim rezultatima.

Na sajmu su svoj proizvodni program i usluge predstavili privrednici iz oblasti metalne i plastična galanterije, prerade drveta, hemijske industrije, IT opreme, građevinarstva, tekstila, obuće, prehrambene industrije, mehanizacije, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva...

Stavovi izneti u ovom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove opštine Stara Pazova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading