Pančevo grad sporta i dobrih sportista

Autor:

Vesti

23.10.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pančevo je poznat kao grad sportskih aktivnosti, pa je u skladu sa tim sportski savez u gradu nadomak prestonice, početkom oktobra organizovao Sajam sporta u Hali sportova "Strelište".

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Manifestacija je imala za cilj prezentaciju 30 sportskih disciplina deci predškolskog i mlađeg uzrasta.

Stoga su najmlađi imali priliku da uživaju u demonstraciji borilačkih sportova, sportova sa loptom, streličarskim i streljačkim veštinama, ali i da se oprobaju u kajak-kanu ergonometrima, ronilačkoj opremi, opremi za američki fudbal, i mnogim drugim sportskim disciplinama koje su primerene njihovom uzrastu.

Svrha ovog Sajma bila je da pomogne deci da upoznaju mnoge sportske discipline, kako bi u budućnosti odabrali onu kojom žele da se bave.

Foto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Inače, čest gost ove sportske manifestacije je i proslavljeni automobilski as, Pančevac Dušan Borković, koji je svojevremeno poručio mladima da su sport i rad osnov uspeha.

Kao gradonačelnik, ali i kao veliki ljubitelj sporta, Saša Pavlov, apelovao je na roditelje da se aktiviraju, i razvijaju na vreme talente kod dece, kako bi neki od mališana imali šansu da postanu vrhunski sportisti.

Tom prilikom on je dodao da je decu potrebno vaspitavati u duhu pravih vrednosti, a da je bavljenje sportom od izuzetnog značaja za pravilan rast i razvoj, razvijanje i jačanje karaktera mladih.

Napomena: Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove grada Pančeva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading