LICEMERJE NA DELU: Srđan Dragojević naziva državu svinjskom huntom, a ne gadi mu se da uzme 30 miliona!

Autor:

Vesti

23.10.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao svoje pravo lice! Bivši socijalista i reditelj Srđan Dragojević, koji je preko noći postao najveći mrzitelj režima i državu naziva "svinjskom huntom", ne libi se da od te iste države uzima pare za snimanje filmova. Tako je, kako nam je potvrđeno, za snimanje novog filma od Filmskog centra Srbije uzeo 30 miliona dinara.

RepublikaFoto: Tanjug
Voli pare: Srđan Dragojević

- Na osnovu Konkursa za sufinansiranje proizvodnje domaćih dugometražnih igranih filmova, Filmski centar Srbije je odlukom Upravnog odbora opredelio 30 miliona dinara za snimanje filma "Nebesa" - odgovor je koji smo dobili od ove institucije.

MARŠ U PIZDU MATERINU

Svinjska hunta, stoka smrdljiva, marš u pizdu materinu, samo su neke od brutalnih i besprizornih uvreda koje je reditelj i bivši narodni poslanik Srđan Dragojević, sada ljubitelj opozicije, izneo na Tviteru.

- Da budemo načisto, svako ko podržava SNS i diktatora je govno od čoveka, pohlepno, amoralno, smrdljivo smeće. Onaj ko ćuti je čak i gore govno - naveo je reditelj na svom nalogu na popularnoj društvenoj mreži.

Osim što je vređao ljude iz režima, nije mu bilo strano ni da se istim neprimerenim rečima obrati i građanima.

- Nisam hteo, ali moram da se uključim. Da izje*emo svinjsku huntu. U Beogradu neće pobediti stoka smrdljiva, odvratna, nedotupavna, neobrazovana - nastavio je on sa uvredama.

Međutim, Dragojević nije štedeo ni deo opozicije koji se ne slaže sa njegovim mišljenjem.

NE ŠTEDI NI OPOZICIJU

- Pažljivo čitam šta vele ovi kvaziopozicionari, kritičari. Ne valja niko, pušikarevići, zar ne? Nit vam se diže, nit ste nešto napravili, gnjide - obratio se jednom prilikom Dragojević.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Dubravka Filipovski

Reditelj nije odgovarao na pozive Srpskog telegrafa, a poslanica SNS Dubravka Filipovski kaže da je sve jasno:

- Činjenica je da je Srđan Dragojević kao narodni poslanik bio deo vladajuće većine u parlamentu Srbije i podržavao i SNS i sve zakone Vlade. Kada na narednim izborima nije bio na listi za narodne poslanike, počeo je da na najgori mogući način vređa državu, a SNS naziva najpogrdnijim imenima. Time je pokazao svoje pravo lice, a dalji komentar bi bio suvišan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr

23.10.2019 07:30

Sve što je kazao govori o njemu. Tačno je sebe opisao.