ŠESTI ROĐENDAN ER SRBIJE UZ PROMOTIVNE CENE KARATA

Autor: Republika

Vesti

21.10.2019

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom predstojećeg šestog rođendana, Er Srbija je za svoje putnike pripremila specijalnu rođendansku ponudu avio-karata po značajno sniženim cenama za veliki broj destinacija u svojoj mreži. Avio-karte po promotivnim cenama u prodaji su od sutra do 29. oktobra i odnose se na putovanja u periodu od 19. novembra 2019. do 30. aprila 2020. godine.

Foto: Promo foto

Nacionalna avio-kompanija ove godine obeležila je i 92 godine tradicije kao naslednica slavnih prethodnika Aeroputa i JAT-a, pa je cena promotivnih avio-karata počev od simboličnih 92 evra. Po toj ceni dostupni su Frankfurt, Brisel, Cirih, Beč, Bukurešt, Ljubljana, Rijeka, Sarajevo, Skoplje, Tirana i Zagreb. Povratne avio-karte do Sofije i Rima mogu se pronaći po ceni počev od 112 evra, za Diseldorf, Amsterdam, Larnaku, Solun i Štutgart počev od 122 evra, dok su Milano, Venecija i Kijev bliži nego ikada uz početnu cenu od 132 evra. Broj sedišta je ograničen.

- Ponosni smo što proslavljamo šestu godinu uspešnog poslovanja pod imenom Er Srbija dok ujedno obeležavamo skoro čitav vek tradicije naše kompanije kao naslednice slavnih začetnika jugoslovenskog vazduhoplovstva. Malo je avio-prevoznika na svetu koji se mogu pohvaliti navedenim brojkama. Kao i uvek do sada, svaki značajan jubilej slavimo pripremajući poklone za one koji su najzaslužniji za naše trajanje - naše drage putnike. Upravo zbog njih trudićemo se da budemo još bolji i zajedno dočekamo još mnoge jubileje - izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Foto: Promo foto

Er Srbija šesti rođendan dočekuje kao najveći avio-prevoznik u regionu sa 61 destinacijom u svojoj mreži i dva matična aerodroma u Srbiji. Nalazi se na osmom mestu liste najstarijih avio-kompanija na svetu, o čemu je nedavno izveštavala i jedna od najvećih globalnih medijskih mreža CNN.

Kupovina avio-karata, u okviru rođendanske promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz fiksne mreže u Srbiji, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive sa mobilnih mreža i iz inostranstva, te putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Er Srbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading