Mladi u Pančevu uče od najboljih! Učenici i studenti upoznali ljude iz kompanija "Epl" i "Gugl"

Autor: Republika

Vesti

21.10.2019

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inovacije su danas ključne za postizanje rezultata u suvremenom poslovanju. Stoga organizacije moraju biti svesne da mogu da konkurišu na domaćem i globalnom tržištu samo ako podstiču mlade da razmišljaju i uče od kompanija koje su pioniri u oblasti inovacije.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto ilustracija

Grad Pančevo je jedan od retkih u Srbiji koji je prepoznao tu potrebu, te još od srednje škole priprema đake da uče od najboljih poput, svetski poznate korporacije "Epla".

Stoga je u organizaciji Kancelarije za mlade grada Pančeva i uz prisustvo Nemanje Rotara člana Gradskog veća grada Pančeva zaduženog za kulturu i omladinu, početkom oktobra u Zgradi rektorata u Novom Sadu, 24 najboljih srednjoškolaca prisustvovalo velikoj konferenciji "Inovacija - moja revolucija".

Tom prilikom učenici i studenti su imali mogućnost da upoznaju uspešne ljude koji rade u kompanijama kao što su "Epl", "Gugl", ali i da čuju mnoge druge inovatore, umetnike i influensere.

Inovaciono preduzetništvo predstavlja važan faktor privrednog razvoja svake zemlje, a da bi se razvilo uspešno, a ne samo na papiru, potrebno je ulagati u znaje školaraca, kao i naučno-tehnološki razvoj, što su nadležni u Pančevu prepoznali.

Foto: Promo foto

Na konferenciji se, između ostalog, pored pomenutih panelista prisutnima obratila i Jelena Đoković direktorka Fondacije "Novak Đoković". 

Napomena: Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove grada Pančeva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading