(VIDEO) Imlek i Tetra Pak predstavljaju novu Tetra Top® ambalažu

Autor: Republika

Vesti

16.10.2019

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spoj mlečnih proizvoda vrhunskog kvaliteta i inovativne ambalaže koja je dobra za životnu sredinu i čuva kvalitet i svežinu namirnica.

Foto: Promo

Kompanije Imlek i Tetra Pak danas su predstavile inovativnu Tetra Top ambalažu, u koju će se ubuduće pakovati mnogobrojni Imlekovi proizvodi, poput Moja Kravica, Balans+ i Jogood jogurta. Kao rezultat bliske saradnje sa kompanijom Tetra Pak, i istovremenog praćenja globalnih trendova na tržištu robe široke potrošnje, kompanija Imlek je izabrala ovaj novi ambalažni portfolio, koji obezbeđuje svežinu i čuva kvalitet proizvoda, ima jedinstven i atraktivan dizajn, i, istovremeno, smanjuje uticaj na životnu sredinu.

- Stalnim osluškivanjem potreba naših potrošača, a u saradnji sa kompanijom Tetra Pak, došli smo na ideju da naše proizvode plasiramo u kvalitetnijem pakovanju, koje zadovoljava najviše standarde očuvanja kvaliteta namirnica. Ovom saradnjom postigli smo da se određeni proizvodi brendova Moja Kravica, Balans+, Zdravo! i Jogood sada mogu pronaći na tržištu u novoj, najkvalitetnijoj ambalaži. Iako je ovo za nas bila izazovna godina, sigiran sam da ćemo i u narednom periodu opravdati lidersku poziciju na tržištu i dugogodišnje poverenje naših potrošača - istakao je direktor marketinga kompanije Imlek, Jovan Bugarčić.

Tetra Top ambalaža pretežno je napravljena od prirodnih materijala iz obnovljivih izvora, moguće ju je u potpunosti reciklirati, a pogodna je i za transport i skladištenje, uz istovremeno obezbeđivanje funkcionalnosti i svežine proizvoda. Na razvijenim tržištima i u velikim kompanijama sve više je zastupljena upotreba ovakve ambalaže, a Imlek, kao lider u tehnološkim inovacijama poznat je i po konstantnim ulaganjima u ovaj segment poslovanja.

- Naše poslovanje se oslanja na snažna partnerstva, i stoga nam je veliko zadovoljstvo što je Imlek, naš dugogodišnji partner i lider na domaćem tržištu, odlučio da uvede inovativnu Tetra Top ambalažu za neke od svojih najpoznatijih brendova. Posebno smo ponosni što će Imlek biti prva kompanija koja će u Srbiji lansirati najnovije u nizu Tetra Top pakovanja Tetra Top MiniV Nallo. Sa svojim atraktivnim i inovativnim dizajnom ovo, najmanje pakovanje iz ove porodice, idealno je za konzumaciju u pokretu, lako se otvara i zatvara, a brendovima omogućava da se dodatno istaknu. Za nas je saradnja sa Imlekom od izuzetne važnosti i nadamo se da ćemo i u budućnosti imati priliku da zajedno predstavljamo nove proizvode - izjavila je Katalina Siriteanu, direktor marketinga kompanije Tetra Pak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading