Poklanjamo magazin Penzioner: Žene u Srbiji nemarne prema svom zdravlju

Autor:

Vesti

15.10.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo magazin "Penzioner" u kom možete da pročitate kako da šetnjom očuvate svoje zdravlje, a takođe ukazuje i na važnost pregleda mamografom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Lekari preporučuju da svaka žena između 50 i 69 godina redovno obavlja pregled mamografom kako bi sprečili karcinom dojke koji je najčešće maligno oboljenje u Srbiji. Na žalost, analize pokazuju da su žene jako neodgovorne prema svom zdravlju.

U našem magazinu pročitajte o tome koliko su ovi preventivni pregledi važni i koliko je bitno da budete odgovorniji prema svom telu i zdravlju.

Ova jesen biće radosna za penzionere jer do kraja oktobra stiže pomoć od 5.000 dinara, a u magazinu "Penzioner" možete pronaći sve neophodne informacije o ovoj pomoći kao i o eventualnom povećanju penzija.

Takođe pročitajte koliko je šetnja važna za zdravlje i koje sve benefite nosi po vaš organizam.

U našem magazinu možete da pročitate i zanmljivu priču o Milošu Lučiću koji je već 53 godine penzioner.

Sve ove priče kao i još puno korisnih informacija možete pročitati u magazinu "Penzioner" koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa.Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana magazina Penzioner za 16. oktobar 2019. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading