Ovako Nova Varoš brine o svojoj talentovanoj deci

Autor: Republika

Vesti

15.10.2019

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Nova Varoš pokazala je da brine o svojoj deci, pa je raspisan konkurs za dodelu novčanih nagrada studentima i učenicima sa njene teritorije, a sve povodom dana opštine. Nagrade će dobiti najuspešniji studenti i učenici srednjih škola sa teritorije opštine Nova Varoš i biće dodeljene 1. novembra.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Foto: Ilustracija

Pravo ucešca na konkursu imaju redovni studenti druge godine i viših godina studija, osnovnih akademskih studija i diplomskih  akademskih  studija  (master), na visokoškolskim ustanovama čiji je osnivač Republika Srbija. Uslov je da su školsku 2019/2020. godinu upisali na teret budžeta Srbije, odnosno da su školske 2018/2019. godine završili osnovne akademske  studije i diplomske akademske studije  (master) na visokoškolskim ustanovama čiji je osnivač Republika Srbija, a koji  su  ostvarili  prosečnu  ocenu  iz  prethodne  godine studija, odnosno zadnje godine studija, najmanje 9,0.

U konkurenciji su i učenici osnovnih i srednjih škola koji su nosioci Vukove diplome ili su u prethodnoj školskoj godini na republičkom takmičenju osvojili jedno od prva tri mesta.

Uz prijavu, potrebno je dostaviti formular za prijavu na konkurs i odgovarajuću dokumentaciju, iz koje se mogu videti svi potrebni podaci.

Poslednji rok za prijavu je 21. oktobar.

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE OPŠTINE NOVA VAROŠ

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading