NOVOGODIŠNJI MAGIČNI SHOW U KOMBANK DVORANI 14. DECEMBRA

Autor: Republika

Vesti

09.10.2019

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl za celu porodicu ponovo na velikoj sceni

RepublikaFoto: Promo

Posle sedmomesečne pauze, porodični spektakl SVI ZA MAGIJU, MAGIJA ZA SVE ponovo u Kombank Dvorani 14. decembra i to u dva termina: 15 i 18h. Dupli šou za celu porodicu u jednom danu prirediće Igor Trifunov i njegova magična družina.

Publika će videti i doživeti najbolje iluzije koje će majstori svog zanata zajedno izvesti na Velikoj sceni.  Pred očima posetilaca dešavaće se prava čuda: stvaranja golubova, nestajanje asistentkinje, haljine koje menjaju boju, levitacije, teleportacije... A zamislite i ovo, beli zec iz šešira se pretvara u čoveka i izvodi trikove uz pomoć svoje čarobne šargarepe.

Naravno, novogodišnja čarolija ne bi bila potpuna bez Deda Mraza. I zato pogledajte kako će Igorova magična družina stvoriti ovog omiljenog dečiijeg junaka usred Kombank Dvorane.
 
Svetski priznati mađioničar Igor Trifunov uoči spektakla u Kombank Dvorani poručuje:

"Na svetskom prvenstvu mađioničara, održanom u Italiji 2015. godine, osvojio sam 4.mesto. Nakon tog velikog uspeha počinje moja svetska karijera, radio sam na raznim scenama širom sveta, rame uz rame sa najboljim i najpoznatijim mađioničarima naše planete. Sada se s tim novim iskustvom vraćam u Srbiju da podelim nove magične doživljaje sa našom publikom."
 
U predstavi pored Igora Trifunova učestuju: Ana Dimitrijević- asistentkinja bez koje se ne može, Marko Marković u ulozi Zeca, gospodina iz šešira i Deda Mraz lično.

BIOGRAFIJA IGOR TRIFUNOV

Igor Trifunov je najuspešniji mađioničar i iluzionista novije generacije. Osvajač je Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara (Beograd 2003. I Solun 2010.) Dobitnik je mnogih prestižnih internacionalnih nagrada (Maribor prvo mesto 2011, Baden prvo mesto 2012, Abano Terme drugo mesto 2014, proglašen za najboljeg zabavljača na međunarodnom festivalu magije u Busanu u Juznoj Koreji 2016, Ženeva treće mesto 2017 ) Autor je dečije predstave Igorov magični show, zatim TV serije Ulična magija kao i iluzionističke predstave Igorov magični spektakl.  Osvojivši četvrto mesto na prvenstvu Sveta u Riminiju 2015 otpočinje internacionalnu karijeru gostujući sa svojom jedinstvenom tačkom na TV stanicama i scenama širom sveta.

Publiku će začuditi, nasmejati i oduševiti virtuoznost izvođača, a deca iz publike imaće priliku da postanu mali mađioničari.


Ova vesela družina povešće publiku u svet prave magije.

Svi za magiju, magija za sve!

Karte u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Vision-a.

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading