Navrzao se na Srpkinje: Bahati Turčin koji je brutalno isprebijao našu manekenku, sada prosi Novosađanku!

Autor: pink.rs, Republika

Vesti

03.10.2019

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski producent, nasilnik Čagri Tortop, koji je brutalno prebio svoju nekadašnju partnerku Tanju Đukić, o čemu se uveliko pisalo kako u domaćim, tako i u turskim medijima došao je ponovo u Srbiju i to kako bi verio javnosti nepoznatu devojku.

RepublikaFoto: facebook.com/Cagri Tortop
Čagri Tortop

Naime, kada se dogodio skandal oko tuče, te kada je nesrećna manekenka zbog silnih povreda morala da miruje izvesno vreme i nije smela da radi, Turčin je ostao u svojoj zemlji.

Ipak, čini se da nije dugo mirovao, već je pronašao novu devojku i to isto iz Srbije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night ?

A post shared by Ǝ˥OƆIN (@nikolina_baljak) on Sep 30, 2019 at 6:44am PDT

Sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama, Čagri Tortop je verio Novosađanku. Kao i prošli put, Čagriju je za oko zapala manekenka, a Nikolina Baljak radi u jednom internacionalnoj agenciji za modele. Inače, ona često boravi u Turskoj, te se veruje da je upravo tamo upoznala producenta.

- Moj život je film - napisala je Nikolina pored jedne fotografije koja je urađena upravo u Turskoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just can’t get over

A post shared by Ǝ˥OƆIN (@nikolina_baljak) on Sep 29, 2019 at 10:23am PDT

Tanja Đukić (24), srpska manekenka koju je u junu u Turskoj brutalno pretukao tadašnji dečko Čagri Tortop, inače poznati producent u Istanbulu, kaže da ponovo strahuje zbog napasnika, jer je on sada došao u Srbiju.

RepublikaFoto: facebook.com/Tanja Djukić
Tanja Đukić

- Nakon prebijanja i maltretiranja kroz koje sam prošla, bekstva kod porodice i prijava srpskoj policiji, on je sada došao u Srbiju. Pošto mi je ranije preko zajedničkih prijatelja pretio da će uništiti mene i moju porodicu, strahujem da bi sad mogao da krene na moje najbliže - priča vidno uznemirena Tanja Đukić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading