CarGo nudi pomoć taksistima: Pravimo aplikaciju za poštene taksiste koji nisu deo kartela

Autor: Republika

Vesti

02.10.2019

15:07

Guberinić: Garantujem, nijedan pošteni taksista neće ostati bez posla

youtube.com/Car:Go Go Anywhere

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić izjavio je da su se kompaniji CarGo obratili, kako kaže, "pošteni taksisti, koji nisu deo taksi kartela i ne žele da maltretiraju građane" i zamolili ih, kao IT kompaniju, da naprave "aplikaciju za poštene taksiste".

Guberinić je, gostujući u jutarnjem programu TV N1, rekao da nisu svi taksisti isti, iako su neki od njih juče napadali građane na ulicama Beograda.

Dušan Leonovski

- Ima i onih taksista koji neće da protestuju, koji plaćaju poreze i koji hoće da rade. To su ljudi koje taksi kartel maltretira, isto kao i građane Beograda. Oni shvataju da CarGo nije pretnja.  Kao IT kompanija izaći ćemo u susret ovim poštenim ljudima. To će još jednom pokazati da i među taksistima ima razlike. Jer nisu isti oni koji žele napredak sa onima koji žele zarobljenu Srbiju. Garantujem, nijedan pošteni taksista neće ostati bez posla - rekao je Guberinić.

On je istakao da će CarGo pomoći u pravljenju taksi softvera, a da će "kartelska ekipa gospodina Bjelića i Boškića ostati zastareli hardver, zajedno i na čelu sa ministarkom Mihajlović". 

Komentari (0)

Loading