Još uvek uživamo u letu, a evo kada nam dolazi kiša

Autor: RTS, Republika

Vesti

30.09.2019

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sunce, toplo i uživanje u prirodi - to je prognoza i preporuka za ponedeljak. Jutarnja temperatura do 17, najviša dnevna 30 stepeni. I u Beogradu sunčano i toplo uz slab vetar. Ujutru oko 17, tokom dana do 29 stepeni. Letnje vreme zadržaće se do srede uveče, kada nam stižu kiša i pad temperature.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ujutro po kotlinama i rečnim dolinama ponegde magla. Veći deo dana pretežno sunčano i toplo. Posle podne i uveče na severu, a u toku noći i u centralnim predelima očekuje se prolazna umerena oblačnost. Vetar slab i umeren, jugozapadni, posle podne u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 17, a najviša od 26 do 30 stepeni.

Ovakve vremenske prilike zadržaće se do srede uveče kada se očekuje veća količina padavina. RHMZ je čak izdao i upozorenje da će količina padavina veća od 20 l/m² za 12 h, verovatnoća 70%.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading