Sombor aktivan na sajmovima u Srbiji i Evropi

Autor: Republika

Vesti

29.09.2019

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobar glas daleko se čuje, pa je tako Sombor predstavio svoje potencijale na čak 15 sajamskih manifestacija u Srbiji i širom Evrope tokom prošle i ove godine.

RepublikaFoto: youtube.com/Udruženje turističkih novinara Vojvodine

Na dugačkom spisku sajmova čiji su posetioci mogli da se uvere zbog čega bi Sombor trebalo posetiti, ali u njega i investirati, nalaze se  Beograd, Minhen, Novi Sad, Solun, Gornja Radgona u Sloveniji, francuski Kolmar, Budva, Berlin, Zrenjanin, Beč...

Manifestacije koje su ugostile Somborce pokrivale su razne oblasti, pa se tako grad predstavio na poljoprivrednim sajmovima (Grčka, Slovenija, Nemačka...), skupovima posvećenim vinogradarstvu (Francuska), pčelarstvu (Novi Sad), tekstilu (Beograd), turizmu (Austrija), lovu i ribolovu (Novi Sad), investicijama (Nemačka)...

Ono što je posebno bitno jeste da su se somborske delegacije vraćale sa pomenutih događaja sa konkretnim rezultatima, koji su veoma brzo pretočeni i u brojke od kojih korist imaju svi Somborci, a odnose se na veću posetu gostiju, dolazak novih investitora, razvoj saradnje sa evropskim i domaćim partnerima u mnogim oblastima, usvajanje raznih inovativnih rešenja i slične stvari.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove grada Sombora

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.