Jedno od najvećih gradiišta MUP-a biće gotovo do 2021.

Autor:

Vesti

28.09.2019

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas radove na izgradnji novog Regionalnog centra za vanredne situacije u Vranju koji bi trebalo da bude završen do 2021. godine.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Stefanović prilikom obilaska

- Drago mi je da radovi teku predviđenom dinamikom i da ćemo do polovine 2020. godine završiti prvu fazu radova, a da će 2021. Sektor za vanredne situacije dobiti jedan moderan objekat - rekao je Stefanović istakavši da je ovo jedno od najvećih gradilišta Ministarstva unutrašnjih poslova. 

Ministar je objasnio da će Regionalni centar za vanredne situcija biti pre svega trening centar, u kome će vatrogasci kroz obuku sticati neophodna znanja i veštine, kako bi u svakom momentu bili spremni da pravovremeno odgovore i pruže pomoć građanima ovog dela Srbije. 

Foto: MUP Srbije

- Drago mi je da napredujemo i da svakoga dana možemo da kažemo da investiramo u sigurnost - rekao je Stefanović istakavši da će sa ovim centrom, uz nabavku novih vozila i opreme i povećanje kapaciteta u ljudstvu, građani dobiti kvalitetnu podršku vatrogasne službe koja brine o njihovoj bezbednosti. 

Foto: MUP Srbije

Prema njegovim rečima pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova odlikuju brzina, efikasnost i posvećenost. 

Foto: MUP Srbije

Stefanović se zahvalio pripadnicima Sektora za vanredne situacije koji svakodnevno rizikuju svoje živote da bi građani bili bezbedni, ali i građevinskim radnicima koji se trude da Regionalni centar bude na vreme završen. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading