Evo zašto je Dorćol juče bio prekriven šarenim prahom!

Autor: Katarina MARTIĆ

Vesti

17.09.2017

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isprskani svim bojama, 800 učesnika trke Color RUNNING powered by Tikkurila, juče su prešli pet kilometara trčećim korakom Dorćolski asfalt.

RepublikaFoto: ST/REPUBLIKA
Dorćol juče bio obasjan jarkim bojama i lepim devojkama

Tačno u podne, započeli su trku u čistim belim Color RUNNING majicama, a uzbuđenje među učesnicima raslo je posle svakog kilometra na kojem su ih sačekivali volonteri prskajući ih svim bojama, pa su petokilometarsku trku završili obojeni u šest boja od glave do pete.

Trkače je zabavljao i poznati DJ, a slikali su se u Tikkurila disco box-u gde je biran Disco-kralj i Disco-kraljica. Nakon zagrevanja Urban fitness hangar tima, trku je otvorio predsednik GO Stari grad Marko Bastać, koji je takođe trčao sa ostalim učesnicima.

Pobednik treće trke s bojama je Miloš Milosavljević, a za njim su kroz cilj prošli Dušan Krstić i Novica Stojanović, dok je Biljana Cvijanović bila prva devojka koja je prošla kroz cilj.

Prethodno je održana i dečija trka u kojoj je učestvovalo 250 mališana uzrasta od godinu dana do 10 godina. Nakon pretrčanih 300 metara, išarani od glave do pete, dobili su svoju medalju i paketić boje. Mnoštvo zabavnih aktivnosti za decu pripremili su organizatori i partneri dečijeg izdanja trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila.

Direktorka trke Milena Berić, iz kluba "Running" istakla je da je ove godine tri puta više prijavljenih učesnika nego lane.

- Nadamo se da će sledeće godine biti još više trkača na nekoj drugoj lokaciji u gradu i voleli bismo da postane tradicionalna i da pored Maratona i drugi zvaničnih trka Beograd ima još jednu zabavnu tematsku trku u ponudi - rekla je Berić.

Foto: Alex Dmitrović



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading