Bogu hvala! Devojčica koja je popila asepsol u dobrom stanju, puštena na kućno lečenje

Autor: Tanjug

Vesti

23.09.2019

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka predškolske ustanove "Naša radost" u Rači, Ljubina Jeftić, pokrenula je disciplinski postupak protiv tri vaspitačice, a devojčica, koja je u toj ustanovi popila asepsol umesto vode, posle sedmodnevnog lečenja puštena je na kućno lečenje, prenosi RTS.

RepublikaFoto: Republika

Jeftić je za RTS izjavila da je cilj pokretanja postupka da se utvrdi čijim je propustom sredstvo za dezininfekciju asepsol dospelo u flašicu sa vodom, koji je popila dvoipogodišnja devojčica iz jaslene grupe.

U Osnovnom javnom tužilaštvu potvrđeno je da je u toku prikupljanje dokaza i utvrđivanje odgovornosti u tom slučaju.

Prosvetna inspekcija je bila u obdaništu i očekuje se njihov izveštaj, kažu u Ministarstvu prosvete. Pored prosvetne inspekcije, razgovor sa zaposlenima, obavila je i policija.

Dvoipodvogodišnja devojčica je posle sedmodnevnog lečenja u Kliničkom centru Kragujevac puštena na kućno lečenje. Njena majka Jelena Radovanović potvrdila je za RTS da je dete stabilno i dobro.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading