CarGo i NURDOR u zajedničkoj šetnji za decu obolelu od raka

Autor: Republika

Vesti

23.09.2019

12:49 >> 13:05

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić prudružio se danas Tamari i Bogdanu iz Udruženja NURDOR, u njihovoj šetnji iz Niša do Beograda, tokom koje se prikuplja novac za izgradnju roditeljske kuće za decu obolelu od raka.

CarGo

- Ovo je šetnja za život i bolju budućnost mališana. Tamara i Bogdan su svojom šetnjom pokazali nemerljivo lično požrtvovanje. Ogromno je zadovoljstvo što smo sa NURDOR-om u zajedničkoj misiji. Svaki korak znači još jednu ciglu roditeljske kuće u kojoj će boraviti deca i njihove porodice tokom lečenja u Beogradu - rekao je Guberinić na putu između Svilajnca i Velike Plane gde se sastao sa predstavnicima NURDOR-a.

CarGo

On je istakao da će Tamara i Bogdan za dva dana stići do cilja, čime će još jednom pomeriti granice, kako to niko do sada nije uradio.

CarGo

  - Morao sam i lično da i dođem, da zajedno sa njima prošetam jedan deo ove rute kako bih još jednom pozvao ljude da instaliraju aplikaciju "Pruži korak", a mi ćemo, zajedno sa drugim kompanijama, te korake pretvoriti u novac - rekao je Guberinić.

On je dodao da je CarGo donirao million dinara za izgradnju roditeljske kuće za decu obolelu od raka i da se nada i veruje da će time biti podstaknute i ostale kompanije da se finansijski uključe u ovu misiju.

CarGo

- To nismo uradili samo zato što ova akcija pokazuje kako digitalna tranformacija može da poboljša život u Srbiji, što je naša misija, već i zato što ova šetnja od 260 hiljada koraka pokazuje šta znači istrajnost, upornost i posvećenost borbi za život - istakao je Guberinić.

CarGo

Guberinić je dodao da Tamaru i Bogdana u osmodnevnoj šetnji iz Niša do Beograda prati CarGo Toyota, koja je tu kao njihova pomoć na putu koja im je neizmerno potrebna.

- Još jednom pozivamo sve da se pridruže akciji. Mi šetamo za decu obolelu od raka, pridruži se i ti! Zajedno ćemo najbrže stići do cilja – a cilj je pobeda života - zaključio je Vuk Guberinić, direktor kompanije CarGo Technologies.

 

 

 

Komentari (0)

Loading