CarGo donirao milion dinara za NURDOR

Autor: Republika

Vesti

18.09.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje građana "CarGo" priključilo se humanitarnoj akciji Udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) donacijom od milion dinara za izgradnju roditeljske kuće u kojoj će boraviti deca i njihove porodice tokom trajanja lečenja u Beogradu.

Foto: Tanjug/D. GOLL

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana "CarGo" rekao je da će to Udruženje pored donacije pružiti i inovativnu pomoć na putu članovima Udruženja "NURDOR" tokom njhove šetnje od 250 kilometara, odnosno 260.000 koraka, na putu od Niša do Beograda.

- Šetnja od 260 hiljada koraka je šetnja za život. Naravno, kao Udruženje koje omogućava inovativnu pomoć na putu, bez razmišljanja smo odlučili da im budemo podrška tokom ove šetnje. Ponosni smo što možemo da budemo deo ove veličanstvene akcije, kojom zajedno radimo za Srbiju, menjamo sebe, ali i utičemo na svest drugih pojedinaca i kompanija - izjavio je Vučić.

Vučić je pozvao sve građane da se uključe u prikupljanju novca za decu obolelu od malignih bolesti tako što će na svom telefonu instalirati NURDOR aplikaciju "Pruži korak" i pešačiti za izgradnju roditeljske kuće.

- NURDOR je napravio aplikaciju koja povezuje donatore koji 'plaćaju korake' sa građanima iz cele Srbije koji pešače. Zato pored građana, pozivamo i druge kompanije da se uključe i 'podrže korak' svakog od ljudi koji šeta za decu obolelu od raka - istаkao je Vučić.

RepublikaFoto: Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

Predsednik Udruženja "CarGo" naglasio je da je kompanija CarGo Technologies, čiju aplikaciju Udruženje koristi, kao inovator prepoznao značaj aplikacije koja prikuplja sredstva i da su odlučili da opredele milion dinara, na čemu im je on zahvalio.

- Ova akcija pokazuje kako digitalna transformacija poboljšava život u Srbiji. Zato je ovo priča koja pomera granice. Ovo je borba za život, a naša dužnost je da budemo borci - zaključio je Vučić i još jednom pozvao što veći broj članova Udruženja građana "CarGo" da se priključe ovoj akciji tako što će preuzeti aplikaciju "Pruži korak".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading