(HIT VIDEO) U ime oca i sina i levo i desno?! Ambasador Srbije u Grčkoj se OVIM POTEZOM žešće izblamirao!

Autor: Republika

Vesti

16.09.2019

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi na važnim pozicijama često umeju da naprave pehove o kojima se na društvenim mrežama polemiše danima. Iako se čini da u tom smislu ništa više ne može da nas iznenadi - srpski ambasador u Grčkoj je potpuno otkrovenje!

Na snimku koji se pojavio na Tviteru vidi se kako se, prilikom polaganja venaca na nekakvoj manifestaciji, Dušan Spasojević srpski ambasador u Grčkoj krsti ili bolje rečeno - pokušava da se prekrsti!

Svi znamo da se krstimo dobro poznatim redosledom - u ime Oca i Sina i Svetoga duha, Amin. Međutim, izgleda da to nije baš svima poznato....

Pogledajte šok video koji to dokazuje.

 

Čini se da Spasojević i nije neki vernik, ali bi svakako trebalo da pokaže elementarno poznavanje pravoslavlja budući da je njegov posao da predstavlja Srbiju u svetu.

Jedan od komentara na ovaj potez bio je da se na ovako nešto treba prekrstiti levom rukom. Dobro je da se i sam ambasador nije odlučio za tu "varijantu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading