(VIDEO) JOŠ JEDAN SNIMAK MALTRETIRANJA DEVOJČICE: Ne ostavljaju je na miru ni posle škole!

Autor: Informer.rs

Vesti

15.09.2019

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Instagramu se pojavio novi snimak maltetiranja devojčice sa snimka koji je potresao Srbiju. Na prvobitnom snimku dve devojčice (14) iz Srednje škole u Barajevu su snimljene dok napadaju treću. Žrtva i jedna od nasilnica učenice su prvog razreda škole u Barajevu, dok je druga nasilna devojčica iz jedne srednje škole sa Zvezdare. Za sve to vreme druga deca se smeju, pa čak i nasilnice same pokazuju osmehe.

Foto: youtube.com/ Ne Aplouduj Pornice

Ovo nije usamljeni slučaj napada na ovu devojčicu pa se danas pojavio novi snimak, koji pokazuje kako pretučena devojčica doživljava nasilje i van škole. Na snimku se vidi, kako ovu devojčicu maltretira druga vršnjakinja, ne ona sa prvog snimka.

Naime, korisnik ove društvene mreže postavio je snimak, gde se vidi devojčica koju su vršnjakinje maltetirale gde navodi da ona svakodnevno preživljava nasilje i van škole, kako psihičko tako i fizičko.

Korisnik je ovom objavom apelovao na deljenje snimaka, kako bi se nasilju stalo na put.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
LALA

16.09.2019 00:10

Hoce li vise neko da reaguje amaaaaaaaaaaaaan