JAČI OD STRAHA: Pokrenut sajt za borbu protiv raka

Autor:

Vesti

15.09.2017

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokretanjem veb-stranice www.jaciodstraha.rs zvanično je započet edukativni projekat posvećen borbi protiv kancera, od kojeg u Srbiji svake godine oboli više od 37.000 ljudi.

Foto: Promo foto
Jači od straha

Projekat "Jači od straha", čiji je nosilac udruženje Evropa Dona Srbija, ima za cilj da podstakne što veći broj građana da se posvete zdravom načinu života, obave preventivni pregled i samopregled, koji može da dovede do ranog otkrivanja kancera i njegovog uspešnog lečenja.

Na veb-stranici projekta "Jači od straha" posetioci mogu besplatno da preuzmu brošuru u okviru koje su predstavljeni uzroci malignih bolesti, simptomi, načini ranog otkrivanja kancera, mogućnosti lečenja i saveti suportivne onkologije. Svaki posetilac može da postavi pitanje u vezi sa ovom temom ili podeli lična iskustva i mišljenje. Odgovore na pitanja davaće tim stručnjaka iz oblasti onkologije.

Inače, svakog sata karcinom dojke dijagnostikuje se kod osam žena u Evropi, dok 14 miliona ljudi u svetu godišnje oboli od ove bolesti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading