Savamala na dva točka u nedelju na promenadi!

Autor:

Vesti

13.09.2019

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju, 15. septembra, na Sava promenadi, Društvo starosedelaca i ljubitelja Savamala priprema spektakl pod otvorenim nebom “Custom bike show“ - Savamala na dva točka 2.0.

RepublikaFoto: Promo foto
Dođite, imaćete šta da vidite

Na platou ispod tramvajskog mosta, od 18:00 časova, brojni šetači i gosti Beograda biće u prilici da uživaju u skupocenoj kolekciji motora „Moto Platz“ i ljubitelja dvotočkaša, koji će izložiti svoje ljubimce na najlepšoj beogradskoj štrafti.

Uz zvuke rokenrola i besplatno pivo, Savamalci će podsetiti na stari Beograd i njegovu strast prema brzini. Ono što je nekada bilo Ušće, sada je Savamala - mesto okupljanja zaljubljenika u slobodu, zvuk motora i starogradski šarm…

Ujedno Vas informišemo da je ovu manifestaciju podržala kompanija Belgrade Waterfront, radionice Moto platz kao i mnogi drugi prijatelji Društva i ljubitelja kulture i zabave.

Čekamo Vas!

RepublikaFoto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading