Vesić o Dajrekt mediji: Velika politička zloupotreba se rasvetljava, pa će čovek koji se obogatio u politici da prestane da drži lekcije!

Autor: Tanjug

Vesti

28.08.2019

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je danas, povodom hapšenja direktora "Dajrekt medija" i još dvoje zaposlenih u marketingu RTS-a, da je zadovoljan što se velika politička zloupotreba na neki način rasvetljava.

RepublikaFoto: Tanjug/Oksana Toskic
Vesić/Đilas

Vesić je, odgovarajući na pitanja novinara da prokomentariše hapšenje vlasnika bivše firme Dragana Ðilasa, kazao da su mnogi gradski zvaničnici kada su ušli u Skupštinu grada ukazivali na zloupotrebe koje je Ðilas počinio dok je bio gradonačelnik, a koje se odnose na prodaju reklamnih sekundi.

Jedna od oštećenih medijskih kuća bio je i Studio B, rekao je Vesić i dodao da se zloupotreba vidi po ceni po kojoj su sekunde prodavane kada je Ðilas bio gradonačelnik i kada nije bio gradonačelnik.


- Da ne pričam da je suludo da gradonačelnik prodaje reklamne sekunda preko svoje firme Studiju B, čiji je osnivač Skupština grada, i da je suludo da državni funkcioner prodaje sekunde RTS-u. Ako postoji primer zloupotrebe, to je zloupotreba - rekao je Vesić tokom obilaska logističkog centra na Međunarodnom terminalnu na Novom Beogradu.

Istakao je da je za sve to vreme bilo prostora za Agenciju za borbu protiv korupcije da reaguje i dodao da veruje u institucije, ali da njihov rad ne može da komentariše.

Kaže da je zadovoljan što se velika politička zloupotreba na neki način rasvetljava i da čovek koji se obogatio u politici prestane da drži lekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Tanjica

28.08.2019 13:21

Nadamo se da ce svi " zuti" lopovi na celu sa Djilasom biti uhapseni.

Aleksandar

28.08.2019 13:29

Djilas je zloupotrebio vlast za licno bogacenje.

Aco

28.08.2019 13:30

Vise nam je muka od njega vreme je da odgovara za pljacku.

Nikola

28.08.2019 13:38

Klupko Djilasovih malverzacija i kradja se sve više odmotava.